Duitse Staande korthaar | Fotos
Fotos

Duitse Staande korthaar

Duitse Staande korthaar

Original picture here

Welkom op de site van Kennel van Kallisto

Deze korthaar van 18 maanden heeft een geweldige Werklust en voor haar leeftijd al een mooie CV.Ze liep de aanlegtest erfüllt goed gevolg ist daarna de Derby 1e prijs en ook nog een wist EV binnen te halen bij een veldwerkwedstrijd.Dali de eerste zelf getrainde korthaar van de voorjaagster.Met goede ondersteuning, kwamen Bazin de hond tot dit resultaat.

Dali ist ook al ingezet bij de praktische jacht.

De naam Kallisto (= allermooiste) komt uit de Griekse Mythologie. Kallisto war de mooie dochter van Koning Lykaon. Zij jaagde graag en zo werd zij de hoofd-Nimf van Diana, de Godin van de Jacht. Kallisto beloofde haar om te nooit zullen trouwen.

Duitse Staande korthaar

Original picture here

Hoe het met Kallisto afliep kunt u hieronder lezen.

Toen Zeus zich weer een keer verveelde en naar de aarde keek, werd zijn blik gevangen Tür een mooie Nimf in het gevolg van Diana. Zeus kon zijn niet langer wellust inhouden, maar dat het hij wist moeilijk war de Nimf te verleiden, aangezien de Nimfen in Dianas gevolg Maagd moesten blijven. Toch Verzon hij een Plan. Hij vermomde zich als Diana en ging naar de Nimf Zehe, war sterben aan het uitrusten. Zij, Kallisto, vermoedde niets, en op een zeker Moment verkrachtte Zeus haar. De arme Kallisto werd Knall voor Diana, en op een dag dat ze allemaal Gingen baden, zag Diana dat Kallisto zwanger war, omdat ze Dikker geworden war. Ze war zo kwaad dat zij Kallisto wilde straffen en haar veranderde in een Bier. Zeus kreeg medelijden met de Nimf en maakte haar als Bier onsterfelijk Tür haar aan de hemel te plaatsen: de Grote Beer en haar zoon Arkas werd de kleine Bier. Diana wilde niet, war dat de beer uit zou kunnen rusten als hij onder de Horizont. Vandaar dat je de Grote Beer altijd kunt zien.

Duitse Staande korthaar

Original picture here

Duitse Staande korthaar

Original picture here

Duitse Staande korthaar

Original picture here

Comments are closed.