Pulp Fiction Wallpapers | Fotos
Fotos

Pulp Fiction Wallpapers

Pulp Fiction Wallpapers

Original picture here

Koop Bowlingkugeln bij onze Partner:

Regie: Mark Punt (Frits & Freddy)

Erfüllt: Wim Opbrouck, Peter Van den Start, Sven De Ridder, Manou Kersting, Jonas Van Geel, Nathalie Meskens, Filip Peeters, Charlotte Vandermeersch, Silke Becu

Speelduur: 90&# 8242;

Ga naar deze kijken doldwaze komedie als je je Humor van eigen bodem graag iets grover hebt opgediend.

Het verhaal: Ergens diep verscholen in het van Midden nergens staat het Clubhuis van Motorclub de Bowlingkugeln. De club wordt geleid Tür Präsident Mon Dewilde, een Ex-belastingcontroleur. De Bowlingkugeln spiegelen zich aan graag beruchte Bendes zoals de Hells Angels en de Outlaws, maar helaas zijn haar leden een pak minder heldhaftig. Ze houden zich bezig met de verkoop van gestolen auto ist, maar krijgen Rosse meer concurrentie van een rivaliserende bende, de Banana Ritter.

Beide Clubs Worden tegen elkaar uitgespeeld Tür hun Belangrijkste afnemer, de Bulgaarse maffia, en dat leidt tot hoogoplopende spanningen.

Maar het loopt pas echt fout wanneer Bowling Ball Gino, het neefje van Mon Dewilde, een amoureuze relatie begint traf Tina, de jongere zus van de Präsident van de Banana Ritter. Dat ist namelijk in strijd met de regels van Beide Clubs.

Pulp Fiction Wallpapers

Original picture here

Het komt tot harde confrontaties, Telkens waarbij de Bowlingkugeln roemloos moeten afdruipen. Ze zinnen op wraak. Ze zullen die Bananen eens mores leren, maar hoe doe je dat als je minder sterk gebogen, minder talrijk en Bovendien eigenlijk ook niet Bijster slim?

Bowlingkugeln ist een Typische Mark Punt prent. De Guss erfüllt enkele van zijn fetisj-acteurs gevuld -uit Matroesjka’s- zoals Peter Van den Start en Manou Kersting, traf aangevuld lokaal grote namen als Wim Opbrouck en Filip Peeters, en populaire tv-gezichten / acteurs als Sven De Ridder, Jonas Van Geel en Nathalie Meskens (VTM ist niet toevallig de hoofdsponsor, red.). De spitante Dialogen zijn alweer geniaal in hun grofheid en stupiditeit. En de humor gitzwart en nergens subtiel. Voeg daarbij nog een onnozel verhaaltje in een Einstellung sterben nog besten omschreven kan Worden als de Sons of Anarchy-van-den-Aldi  en het jou hebt recept voor een bescheiden Blockbuster van eigen bodem.

Dat gezegd zijnde overtreft Bowlingkugeln ruimschoots Veel duurdere platte Amerikaanse ongein als Bad Neighbors en Sex Tape, en weet hij WEL 90 Minuten lang vertier te bieden. Niet meer, maar ook niet zeker minder. Een sympathiek tussendoortje tussen spektakelfilms als The Hobbit 3 en Exodus?

Genauso alvast de trailer van Bowlingkugeln.

Pulp Fiction Wallpapers

Original picture here

Pulp Fiction Wallpapers

Original picture here

Pulp Fiction Wallpapers

Original picture here

Comments are closed.