Weinlese-Online | Fotos
Fotos

Weinlese-Online

Weinlese-Online

Original picture here

Stil vestimentar in anii 1920

Dorinta Femeilor de fi a frumoase exista dintotdeauna, Insa modele feminine de Frumusete s-au modificat de-a lungul anilor, au capatat diverse forme, parca Unter pensula unui pictor Dornic de perfectiune.

Anii 1920 — un nou inceput: revolutie in lumea designului, aparitia "Uzinei de Schraubstock" hollywoodiene, schimbarea statutului femeii.

Atmosfera anilor ’20 creioneaza Portretul unei femei Pflege opteaza pentru Libertatea de expresie, egal renunta la traditionalele arme de verführerisch si Prefera estomparea formelor feminine, pastrandu-si si Eleganta rafinamentul. Femeia anilor ’20 iesea in cluburi, fuma Tigari lungi in der Öffentlichkeit, dansa pe ritmuri de jazz sau Charleston. Frantuzoaicele, de exemplu, isi petreceau timpul prin cafenelele din Montparnasse sau Pigalle.

Cea mai mare revolutie din istoria MODEI sind loc chiar in aceasta perioada. Femeile se elibereaza de Korsett, renuntand la silueta in S de la inceput de Secol, si se nu mai SIMT, astfel, constranse sa isi puna formele in valoare. Ele descopera rochiile drepte, fara talie marcata, cu umerii goi, lejere, asimetrice.

Pentru ein Zinken pasul cu Libertatea din ce ce in mai mare a Femeilor, manecile au fost inlaturate, linia gatului a fost coborata, iar croiala rochiei ein inceput sa fie din ce ce in mai tubulara, ornamentata cu captuseala si tivuri plutitoare. Pe Masura ce dansau pe ritmuri de Charleston, rochiile au inceput sa se scurteze; pe Masura ce mergeau la plaja sau la schi, costumele lor de baie au devenit din ce ce mai in winzigen si stralucitoare, iar Cele de schi — eficiente si moderne. Iar cand masinile au inceput sa se inmulteasca, femeile, descoperind betia vitezei, si-au dorit sa imbrace, la volan, Kostüm scumpe din Tweed. Toate Aceste Articole de imbracaminte erau Wegsuche exclusiv inaltei Gesellschaften |. Spre deosebire de ziua de azi, atunci nu exista moda pret-r-porter, adica hainele gata facute. Era vorba de o moda elitista.

Comments are closed.